sâmbătă, 24 iulie 2010

Zob ! ! !

Ma uitam la un reportaj despre Sarmizegetusa...si imi parea rau ca cetatea a avut ghinionul sa fie pe pamantul care a devenit romanesc. O degringolada totala...mizerie...dezinteres...zone in care primate isi scrijelesc numele pe zidurile cetatii...nu se poate ! Imi vine sa urlu de nervi...dupa ce ca nu protejam...ne mai si batem joc...cat de dobitoc sa fi sa-ti desenezi numele pe zidurile unei cetati de peste 1000 de ani...inuman de prost. Mai avem sa gasim acolo manele...si o neagra care vinde seminte. In Romania doar ong-urile lucreaza pentru a semnaliza monumente...cand vad cum gestioneaza pe la...Acropole-Grecia...in Colorado Springs...au inventat o poveste si vin turistii...iar NOI...NOI care LE AVEM DEJA...mi-e scarba. As vrea sa le strang mana...celor care sunt primari...prefecti...lideri locali...sa le strang in menghina...pana cand tipa ca Dacii in lupta. O mare parte din populatia de azi...este mai inapoiata decat erau Dacii...si nu glumesc...ei aveau apa...reuseau sa o aduca din munti...prin tunele de piatra...acum nu au apa potabila...acum au...au...au...doare. Reportajul a concluzionat cu un indicator al Cetatii Costesti...pus pe un wcu...mai pot spune ceva ? Romania land of choice...Romania...rahat cu reclama !

2 comentarii:

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un email ascultawhisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

pka spunea...

te ai bagat mai, in colaborare cu radioul? daca nu, alegeti ma pe mine!!!:))))